Головний зміст

1470620297 20150707112929nДо Київського районного суду м. Одеси надійшло клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваному у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.345, ч.1 ст.263 КК України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу, незаконне поводження зі зброєю).

 

 

За версією слідства, влітку цього року підозрюваний, перебуваючи за місцем свого мешкання, порушував громадський порядок. Він кидав каміння по припаркованих автомобілях та на територію дитячого майданчику.

Його дії помітили мешканці будинку і викликали поліцію. Реагуючи на вказане повідомлення, на місце прибули дільничні офіцери поліції.

Однак підозрюваний відмовився відчиняти двері правоохоронцям. Для аварійного відкриття дверей на місце викликали співробітників ДСНС.

Помітивши працівників поліції, підозрюваний підійшов до них та завдав одному з них удар кулаком в обличчя, заподіявши при цьому тілесні ушкодження.

Окрім цього, у чоловіка знайшли патрони для стрільби з мисливської зброї, які він незаконно зберігав.

Розглянувши клопотання правоохоронців, слідчий суддя задовольнив його. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 діб.

Зазначимо, що ухвала слідчого судді ще не набрала чинності.