Головний зміст

vrp logo wight6 лютого 2020 року Вища рада правосуддя розглянула матеріали щодо внесення Президентові України подання про призначення Кратка Дмитра Михайловича на посаду судді Маловисківського районного суду Кіровоградської області.

 

 

 

Повноваження судді припинилися у жовтні 2018 року у зв’язку із закінченням строку, на який його було призначено. Суддя пройшов кваліфікаційне оцінювання на відповідність займаній посаді. Рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України його визнано таким, що відповідає займаній посаді, та рекомендовано для призначення на посаду.

Під час попереднього розгляду рекомендації Вищої кваліфікаційної комісії суддів України не виявлено відомостей, які не були предметом розгляду ВККСУ та яким Комісія не дала належної оцінки у межах процедури кваліфікаційного оцінювання стосовно кандидата, що свідчили б про невідповідність кандидата критерію доброчесності чи професійної етики.

За результатами розгляду рекомендації Комісії Вищою радою правосуддя не встановлено обставин, які відповідно до закону могли б бути підставою для відмови у внесенні Президентові України подання про призначення судді на посаду.

Вища рада правосуддя вирішила внести Президентові України подання про призначення Кратка Дмитра Михайловича на посаду судді Маловисківського районного суду Кіровоградської області.