Головний зміст

kmu112 лютого 2020 року Кабінетом Міністрів України прийнято постанову "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 24 травня  2017 р. № 358",- повідомляє прес-служба ДСА України.

 

 

 

 

Постановою Уряду затверджено нову Схему посадових окладів із визначенням коефіцієнтів для державних службовців судів, органів та установ системи правосуддя з урахуванням категорій, підкатегорій та рівнів державних органів. Зазначені посадові оклади будуть встановлені державним службовцям судів, органів та установ системи правосуддя з 1 січня 2020 року. 

Участь у засіданні Кабінету Міністрів України взяв Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк. Очільником ДСА України надано обґрунтування важливості затвердження Схеми посадових окладів для державних службовців судів, органів та установ системи правосуддя саме в запропонованій органами судової влади редакції.

Відповідно до затвердженої Схеми посадові оклади державних службовців судів, органів та установ системи правосуддя збільшено в порівнянні з 2019 роком.