Головний зміст

NSJU20 березня 2020 року з 10:00 до 11:20 на офіційному YouTube каналі  Національної школи суддів України для суддів місцевих загальних суддів буде проводитися: інтерактивна лекція з використанням презентації Power Point «Актуальні аспекти судового розгляду спорів щодо спадкування. Судова практика.»

 

 

Викладач: Галина Юровська,  суддя Конституційного Суду України, кандидат юридичних наук, заслужений юрист України.

Судді місцевих загальних суддів, які бажають бути слухачами цього заняття, мають зареєструватися до 09:00  20 березня 2020 року тут

Увага!!! Посилання для доступу до лекції буде надіслано перед початком лекції на електронну пошту, яка буде вказана суддею при реєстрації!

20 березня 2020 року з 12:00 до 15:00 на офіційному YouTube каналі  Національної школи суддів України для працівників апаратів судів буде проводитися: інтерактивна лекція з використанням презентації Power Point «Психологічні особливості комунікативної компетенції. Техніки безконфліктного спілкування та керування конфліктом.»

Викладач: Анжеліка Фарафонова, психолог відділу науково–методичного супроводження психологічної підготовки суддів.

Працівники апаратів судів, які бажають бути слухачами цього заняття, мають зареєструватися до 11:00  20 березня 2020 року тут.

Увага!!! Посилання для доступу до лекції буде надіслано перед початком лекції на електронну пошту, яка буде вказана працівником апарату суду при реєстрації!