Головний зміст

original34534534533До Київського районного суду міста Одеси надійшло клопотання про обрання запобіжного заходу завідуючій денним відділенням ДВНЗ «Одеський коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу», яку підозрюють у порушенні вимог пожежної безпеки (частина друга статті 270 КК України).

 

За версією слідства, 4 грудня 2019 року на початку робочого дня жінка увімкнула електричний обігрівач у своєму кабінеті на третьому поверсі.

Через деякий час вона зачинила двері та залишила без нагляду електроприлад, внаслідок аварійного режиму роботи якого сталася пожежа, що призвела до трагічної загибелі 16 осіб.

Таким чином, розглянувши клопотання, слідчий суддя задовольнив його. Підозрюваній обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Звернемо увагу, що ухвала слідчого судді не набрала законної сили.

Застереження. Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.