Головний зміст

IMG 3204Сьогодні в Київському районному суді міста Одеси відбулася спільна зустріч суддів та представників Одеського науково-дослідного інституту судових експертиз, в якій взяли участь голова Київського районного суду міста Одеси Сергій Чванкін, судді Олена Васильків, Оксана Куриленко, Олена Коваленко, Любов Калініченко та Ірина Пучкова.

ОНДІСЕ представляли в.о. директора Юрій Чердинцев та його заступник Дмитро Кішко.

Приводом для заходу стало вдосконалення співпраці між судом та експертною установою в сфері функціонування електронного документообігу між установами.

Голова Київського районного суду міста Одеси Сергій Чванкін зазначив, що ОНДІСЕ один із перших долучився до проекту «Електронний суд», який впроваджується в суді з 2015 року.

IMG 3226

 

«Ми раді, що ОНДІСЕ також прагне до вдосконалення своєї роботи та застосування опцій та переваг електронного судочинства. Сподіваємося, що наша співпраця вийде на новий рівень і ми спільно зможемо виробити алгоритми для покращення комунікації між судом та експертною установою», - наголосив Сергій Чванкін.

IMG 3264

IMG 3263

В.о. директора Одеського науково-дослідного інституту судових експертиз Юрій Чердинцев детально окреслив майбутні плани та основні напрямки діяльності ОНДІСЕ. Ми прагнемо здійснювати якісні експертні дослідження , які мають практичне значення та вкрай необхідні для належного рівня експертного забезпечення правосуддя.Наша установа на порозі нових позитивних змін та реформацій, адже наша установа, якій вже 107 років, має не тільки багату історію , а й значний потенціал. Сьогодні штат інституту поповнюється новими молодими фахівцями, які свідомо обрали цю непросту але гідну професію.

IMG 3218

IMG 3230

Судді Київського районного суду міста Одеси наголосили на доцільності листування між установами в електронному форматі, що дозволить не економити не тільки кошти, а й час.

IMG 3233

IMG 3238

IMG 3256

Сторони домовилися про співробітництво, підписавши Меморандум та окресливши основні напрямки спільної співпраці.

Метою Меморандуму є співпраця і консолідація зусиль Сторін для:

         - використання всіх опцій та переваг електронного судочинства під час розгляду цивільних, кримінальних, адміністративних та справ про адміністративні правопорушення

       - підвищення обізнаності громадян про правосуддя, судову систему, експертну діяльність, види та порядок проведення судових експертиз, можливості та порядок використання підсистеми «Електронний суд».

IMG 3276