Головний зміст

femida 300x240Комітет з питань правової політики прийняв рішення рекомендувати Верховній Раді провести парламентські слухання на тему: "На шляху до справедливого судочинства в Україні" 18 листопада 2020 року о 15:00.

 

 

 

Представляючи відповідний проєкт Постанови, Руслан Стефанчук наголосив на важливості проведення парламентських слухань, які б стосувалися визначення напрямку розвитку судової реформи в Україні і запросив членів Комітету долучитися до ініціативи.

«Саме парламент як єдиний законодавчий орган має взяти на себе цю ініціативу з тим, щоб ми напрацювали ті підходи, які потім матимуть підтримку як в парламенті, так і в суспільстві», - сказав він.

Перший заступник Голови Верховної Ради пропонує провести парламентські слухання 18 листопада 2020 року, якщо дозволить епідеміологічна ситуація в державі, залучивши всіх заінтересованих осіб.

Піл час обговорення члени Комітету підтримали ініціативу проведення слухань щодо визначення напрямків судової реформи і висловились за максимальну відкритість даного заходу та залучення усіх зацікавлених суб'єктів.