Головний зміст

sud54677568768965959Обрано запобіжний захід нотаріусу, яку підозрюють у квартирних шахрайствах на замовлення організованої злочинної групи.

 

 

 

 

 

За версією слідства, нотаріус  у квітні поточного року, діючи в інтересах організованої злочинної групи, сприяла заволодінню двома квартирами, загальною вартістю 860 тис грн, шляхом їх реєстрації на підставних осіб за підробленими документами.

Після викриття протиправної діяльності організованої злочинної групи, з метою приховування кримінальних правопорушень, нотаріус видалила записи про реєстрацію прав власності на вищевказані квартири за підставними особами, тобто несанкціоновано знищила інформацію, яка обробляється та зберігається у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.

Зазначимо, що в судовому засіданні підозрювана повідомила про те, що хворіє на онкологічне захворювання і наразі проходить необхідне лікування – хіміотерапію.

Київський районний суд міста Одеси обрав відносно підозрюваної запобіжний захід у вигляді домашнього арешту у нічний час доби.