Головний зміст

vrp logo wightЗ 1 січня 2021 року вводиться в дію нова редакція структури секретаріату Вищої ради правосуддя. Відповідне рішення ВРП ухвалила на засіданні 24 грудня 2020 року.

 

 

 

Згідно зі статтею 27 Закону України «Про Вищу раду правосуддя» організаційне, інформаційно-довідкове та інше забезпечення діяльності ВРП та її органів здійснює секретаріат, структуру і штатну чисельність якого затверджує Вища рада правосуддя.

Попередня структура секретаріату ВРП була затверджена рішенням Вищої ради правосуддя від 23 березня 2017 року «Про затвердження граничної чисельності працівників та структури секретаріату Вищої ради правосуддя». 25 лютого 2020 року та 28 травня 2020 року до його структури були внесені зміни.

Нинішнє оновлення структури секретаріату ВРП відбулося з метою удосконалення та оптимізації його роботи. Крім того, необхідність такого рішення обумовлена змінами в законодавстві, що відбулися з моменту затвердження попередньої структури секретаріату Ради, потребою в посиленні певних напрямів її роботи, перерозподілі потоків документів та функцій структурних підрозділів.