Головний зміст

5978e624d33До Київського районного суду м. Одеси надійшло клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваному у скоєнні умисного вбивства двох осіб у квартирі по пр-ту Небесної Сотні в м. Одесі (пункт 1 частини 2 статті 115 КК України).

 

За версією слідства, протягом тривалого часу між підозрюваним та його батьком, які до 19 січня 2021 року проживали окремо, постійно виникали конфлікти.

20 січня між сином та батьком відбулась чергова сварка. В ході конфлікту підозрюваний схопив ніж та наніс множинні удари потерпілому. Від отриманих тілесних ушкоджень останній помер на місці події.

В подальшому за допомогою ножа син розчленував труп батька.

На цьому він не зупинився. Так, підозрюваний схопив ніж та наніс множинні удари сусіду батька. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер на місці події.

Таким чином, розглянувши клопотання правоохоронців, слідчий суддя задовольнив його. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів без можливості внесення застави.

Звернемо увагу, що ухвала слідчого судді не набрала законної сили.

Застереження. Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.