Головний зміст

Sud59fae9080958dВерховний Суд закрив провадження в адміністративній справі про визнання незаконною та нечинною Постанови Верховної Ради України від 14 липня 2016 року № 1468-VIII «Про приведення назви міста Кіровоград Кіровоградської області у відповідність із вимогами Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».

Таким чином, Суд задовольнив клопотання Верховної Ради України про закриття провадження у справі.

Рішення ухвалено сьогодні, 25 січня 2021 року, Верховним Судом у складі колегії суддів Касаційного адміністративного суду під час відкритого судового засідання.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після набрання законної сили рішенням Великої Палати Верховного Суду за наслідками апеляційного перегляду.

Ухвала може бути оскаржена до Великої Палати Верховного Суду протягом п’ятнадцяти днів з дня складення її повного тексту.

Повний текст ухвали буде виготовлено протягом п’яти днів.

З ухвалою у справі № 800/400/16 можна буде ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень – http://www.reyestr.court.gov.ua/.