Головний зміст

sudДП ІСС "Електронний суд" повідомляє на своїй сторінці у Facebook, що до переліку шаблонів заяв електронного кабінету користувача підсистеми «Електронний суд» додано нові шаблони та внесено зміни до існуючих шаблонів:

 

 

 

Додано нові шаблони первинних заяв: 
1. Позовна заява про розірвання трудового договору (цивільне судочинство). 
Внесено зміни до шаблонів первинних заяв: 
1. Позовна заява про оскарження рішень, дій або бездіяльності державного виконавця чи іншої посадової особи органу державної виконавчої служби (адміністративне судочинство) – крок «відповідач» замінено на крок «відповідач (посадова особа)», для коректного заповнення шаблону та відповідно до його вимог, актуалізовано ставки судового збору. 
Додано нові шаблони вторинних заяв: 
1. Заява про визнання протиправними рішень, дій чи бездіяльності, вчинених суб’єктом владних повноважень – відповідачем на виконання рішення суду (адміністративне судочинство). 
2. Заява про видачу копії судового рішення (справи про адміністративні правопорушення). 
3. Заява про залучення свідка, перекладача, експерта, спеціаліста, а також здійснення фотографування, звуко - і відеозапис в огляді доказів за їх місцезнаходженням (адміністративне судочинство). 
4. Заява про залучення свідка, перекладача, експерта, спеціаліста, а також здійснення фотографування, звуко - і відеозапис в огляді доказів за їх місцезнаходженням (господарське судочинство). 
5. Заява про залучення свідка, перекладача, експерта, спеціаліста, а також здійснення фотографування, звуко - і відеозапис в огляді доказів за їх місцезнаходженням (справи про адміністративні правопорушення). 
6. Клопотання про залишення заяви без розгляду (господарське судочинство). 

Внесено зміни до шаблонів вторинних заяв: 
1. Клопотання про скасування заходів забезпечення позову (адміністративне судочинство) - приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах. 
2. Клопотання про скасування заходів забезпечення позову (господарське судочинство) – приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах. 
3. Клопотання про скасування заходів забезпечення позову (цивільне судочинство) – приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах. 
4. Заява про видачу виконавчого документу (адміністративне судочинство) – приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах. 
5. Заява про видачу виконавчого документу (господарське судочинство) – приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах. 
6. Заява про видачу виконавчого документу (цивільне судочинство) – приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах. 
7. Заява про видачу виконавчого документу (кримінальне судочинство) – приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах (кримінальне судочинство) - приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах. 
8. Заява про залучення свідка, перекладача, експерта, спеціаліста, а також здійснення фотографування, звуко - і відеозапис в огляді доказів за їх місцезнаходженням (цивільне судочинство) - приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах. 
9. Подання про примусове проникнення до житла чи іншого володіння особи, у якої знаходиться дитина, щодо якої є виконавчий документ про її відібрання (цивільне судочинство) – виправлено помилку у назвах кроків «заявник» та «представник заявника». 
10. Клопотання про залишення заяви без розгляду (цивільне судочинство) - приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах. 
11. Заява про видачу дублікату виконавчого документу (цивільне судочинство) - приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах. 
12. Заява про видачу дублікату виконавчого документу (господарське судочинство) - приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах. 
13. Заява про видачу дублікату виконавчого документу (адміністративне судочинство) - приведено до норм чинного законодавства, змінено назву однотипну у всіх судочинствах.