Головний зміст

IMG 5269456456567567567567Сьогодні Київський районний суд міста Одеси відвідали студенти 3 курсу факультету міжнародно-правових відносин НУ «ОЮА» разом із доцентом кафедри цивільного процесу Сусанною Сулеймановою.

 

 

 

Візит розпочали зі знайомства з суддею цивільної палати Оксаною Куриленко та суддею кримінальної палати Геннадієм Войтовим.

Оксана Михайлівна розповіла про структуру суду, порядок роботи, категорії справ, які розглядає суд та особливості їх розгляду.

IMG 5283

Також вона звернула увагу на роботу системи «Електронний суд». Суддя розповіла студентам про переваги електронного документообігу та успіхи нашого суду завдяки роботі цієї системи.

IMG 5270

Суддя Геннадій Войтов розповів про особливості здійснення судочинства у кримінальному і адміністративному провадженнях. Він розказав про резонансні справи, які розглядались у суді.

IMG 5326

Після розповіді студенти отримали можливість бути присутніми на судовому засіданні під його головуванням. Сьогодні розглядалось кримінальне провадження за обвинуваченням двох осіб у скоєнні грабежу.

IMG 5275

Також студенти мали змогу поспілкуватись з головою Київського районного суду м. Одеси Сергієм Чванкіним. Він розповів їм про професію судді та що потрібно для того, щоб стати суддею в Україні.

IMG 5405

Наприкінці зустрічі Сергій Чванкін запросив студентів на практику та стажування до Київського районного суду м. Одеси.

IMG 5401

IMG 5404