Головний зміст

sud54677568768965959До Київського районного суду м. Одеси надійшли клопотання про обрання запобіжних заходів підозрюваним у незаконній діяльності з організації та проведення азартних ігор (частина 2 статті 203-2 КК України).

 

 

 

За версією слідства, підозрювані організували роботу низки інтерактивних гральних закладів на території Одеси та Одеської області з метою отримання прибутків. 

Для цього вони знаходили та винаймали приміщення, здійснювали закупівлю та встановлення у них комп`ютерної техніки із програмним забезпеченням, що надає вільний доступ до ігрових стимуляторів.

Серед учасників групи було установлено чітко визначену ієрархію, а кожному з учасників групи відводились спеціальні функції.

Таким чином, розглянувши клопотання правоохоронців, слідчий суддя задовольнив їх. Трьом підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді застави. Її розмір складає понад 680 тисяч гривень для кожного. Окрім цього на підозрюваних покладені обов’язки.

Звернемо увагу, що ухвали слідчого судді не набрали законної сили.

Примітка. Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.