Головний зміст

VRP1Вища рада правосуддя утворила Робочу групу у складі секретарів Дисциплінарних палат Ради для систематизації дисциплінарної практики. До її складу увійшли Наталія Краснощокова, Олег Прудивус та Лариса Швецова.

 

 

 

 

Секретарі Дисциплінарних палат аналізуватимуть матеріали про притягнення суддів до дисциплінарної відповідальності, напрацьовані робочою групою, створеною  у секретаріаті Вищої ради правосуддя 1 червня 2020 року.

Нагадаємо, 1 червня 2020 року у секретаріаті Вищої ради правосуддя створено робочу групу, яка працювала над систематизацією та узагальненням практики ВРП щодо притягнення суддів до дисциплінарної відповідальності та підготувала відповідні матеріали.  

Робоча група у складі секретарів Дисциплінарних палат за результатами роботи надасть Вищій раді правосуддя відповідні пропозиції та рекомендації.

Вища рада правосуддя може утворювати органи для виконання повноважень, визначених Конституцією України, Законом України «Про Вищу раду правосуддя» та Законом України «Про судоустрій і статус суддів», зокрема в частині формування доброчесного та високопрофесійного корпусу суддів.