Головний зміст

vidryadgennyaВища рада правосуддя вирішила відрядити для здійснення правосуддя двох суддів до Личаківського районного суду міста Львова шляхом тимчасового переведення.

 

 

 

 

У суді передбачено 10 штатних посад суддів, наразі здійснюють правосуддя 8 суддів. До провадження у 2020 року надійшло 13760 справ та матеріалів. Середнє навантаження одного повноважного судді становило 1550 справ та матеріалів, а середньомісячне 129,2. За інформацією, наданою Державною судовою адміністрацією України, середньомісячне надходження одному повноважному судді по Україні у 2020 році становило 78 справ та матеріалів, що свідчить про надмірний рівень судового навантаження одного судді Личаківського районного суду міста Львова.

Відрядження двох суддів строком на один рік дасть змогу врегулювати навантаження та забезпечити належні умови для доступу до правосуддя у цьому суді.

З огляду на вказане, Вища рада правосуддя 1 червня 2021 року вирішила відрядити до Личаківського районного суду міста Львова двох суддів для здійснення правосуддя строком на один рік з 16 червня 2021 року, а саме:

суддю Червоноградського міського суду Львівської області Рудакова Дмитра Ігоровича та судді Снігурівського районного суду Миколаївської області Яворського Сергія Йосифовича.