Головний зміст

medicine box from shelf drug Колегія суддів Київського районного суду міста Одеси ухвалила вирок обвинуваченому в скоєнні умисного вбивства (п. 4, 6 ч. 2 ст. 115 КК України).

 

 

 

Згідно вироку суду, у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем у чоловіка виник умисел на заволодіння грошовими коштами з аптеки.

Реалізуючи задумане, вночі 23 вересня 2020 року він прибув до приміщення аптеки та пред’явив посвідчення ревізора. Дівчина-фармацевт впустила його всередину, відчинила сейф та віддала майже 70 тисяч гривень.

В цей час підозрюваний завдав потерпілій множинні удари ножем, від яких остання померла на місці події.

Зазначимо, що в судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою провину та пояснив, що злочин вчинив у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем.

Суд визнав чоловіка винним у скоєнні кримінального правопорушення та призначив йому покарання у вигляді 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Окрім цього, суд ухвалив стягнути з обвинуваченого 1 мільйон гривень моральної шкоди та 15 тисяч гривень матеріальної шкоди на користь родичів померлої, а також майже 70 тисяч гривень на користь аптеки.

Звернемо увагу, що вирок суду не набрав законної сили.