Головний зміст

tractor PPDPSEQ5675675675675До Київського районного суду м. Одеси надійшло клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваному у скоєнні смертельної ДТП (частина 2 статті 286 Кримінального кодексу України).

 

 

 

За версією слідства, водій трактора, рухаючись вздовж схилу в селі Петрове Одеського району, не впорався з керуванням і з’їхав з узбіччя.

Внаслідок цього перевернувся трактор з причепом, у якому знаходилися п’ятеро хлопчиків віком від 9-ти до 15-ти років. Одна дитина померла від отриманих травм в кареті швидкої допомоги.

Після цього підозрюваний втік з місця ДТП та переховувався від правоохоронних органів. Чоловіка затримали в іншому селі через декілька днів.

Таким чином, розглянувши клопотання правоохоронців, слідчий суддя задовольнив його. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Окрім цього, правоохоронними органами перевіряється факт незаконного використання дитячої праці.

Примітка. Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.