Головний зміст

rsu22–23 грудня 2021 року відбудеться ХІХ позачерговий з’їзд суддів України.

 

 

 

 

 

 

Відповідно до повідомлення Ради суддів України, яке надійшло до Вищої ради правосуддя 5 листопада 2021 року, відповідно до вимог статті 9 Закону України «Про Вищу раду правосуддя», рішенням Ради суддів України  від 4 листопада 2021 року № 49 визначено дату та місце проведення XIХ позачергового з’їзду суддів України.

До порядку денного XІХ позачергового з’їзду суддів України включено питання про обрання членів Вищої ради правосуддя.

Дата проведення з’їзду – 22-23 грудня 2021 року.

Місце проведення XІХ позачергового з’їзду суддів України – Конгрес-хол готелю «Президент» за адресою: м. Київ, вул. Госпітальна, 12.

Прийом документів від кандидатів на посаду члена Вищої ради правосуддя для обрання з’їздом суддів України згідно з вимогами статей 8, 9, 10 Закону України «Про Вищу раду правосуддя» здійснює секретаріат Вищої ради правосуддя.

Секретаріат Вищої ради правосуддя здійснюватиме прийом документів від кандидатів на посаду члена ВРП для обрання з’їздом суддів України з 8 листопада 2021 року.

Дата завершення прийому документів – 24:00 21 листопада 2021 року.

Переліки з інформацією про кандидатів для обрання на посади членів Вищої ради правосуддя в порядку надходження заяв та інших документів від кандидатів розміщуватимуться в розділі «Кандидати до складу ВРП».