Головний зміст

Судді звільненняВища рада юстиції вирішила внести подання Президенту України про звільнення:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  • БОЙЧУКА Олександра Васильовича з посади судді Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області у зв’язку із закінченням 12 січня 2016 року строку, на який призначено.
  • ГОНЧАР Тетяни Василівни з посади судді Харківського апеляційного господарського суду.
  • ДОДАТКА Володимира Дмитровича з посади судді Бородянського районного суду Київської області у зв’язку з досягненням шістдесяти п’яти років. 
Також Вища рада юстиції вирішила внести подання до Верховної Ради України про звільнення у зв’язку з поданням заяв про відставку:
  • Лосєвої Діни Анатоліївни з посади судді Дзержинського  районного  суду  міста Харкова 
  • Машарової Зінаїди Андріївни з посади  Білоцерківського  міськрайонного  суду  Київської  області
  • Шевчука Миколи Петровича з посади судді  Броварського  міськрайонного  суду Київської області
Вища рада юстиції вирішила відновити розгляд заяви ДВОРНИКОВА Максима Сергійовича та внести подання Президенту України про звільнення його з посади судді Донецького окружного адміністративного суду у зв’язку з поданням заяви про звільнення за власним бажанням.
 
Одночасно, Вища рада юстиції вирішила залишити без розгляду заяву КЕРІМОВА Романа Вагіфовича про звільнення з посади судді Ржищевського міського суду Київської області у зв’язку з поданням заяви про звільнення за власним бажанням та звернутись до Вищої кваліфікаційної комісії суддів України із заявою про перевірку відомостей, отриманих членом Вищої ради юстиції  при опрацюванні матеріалів стосовно нього.
 
Вища рада юстиції вирішила залишити без розгляду заяву ТАРАНЦОВА Сергія Петровича про звільнення з посади судді Каховського міськрайонного суду Херсонської області у відставку. 
 
Вища рада юстиції вирішила відкласти питання внесення подання до Верховної Ради України про звільнення у зв’язку з поданням заяви про відставку ІВКА Володимира Миколайовича з посади судді Новосанжарського районного суду Полтавської області.