Головний зміст

sud54677568768965959Київський районний суд міста Одеси взяв під варту колишнього голову Кілійської райдержадміністрації, якого підозрюють у зловживанні службовим становищем, що завдало державі збитки на загальну суму більше 3 мільйонів гривень.

 

 

Так, екс-посадовця підозрюють в тому, що він передав близькому колу осіб у приватну власність шість земельних ділянок Ізмаїльського лісового господарства, підписавши неправомірні розпорядження для внесення відповідних відомостей до Державного земельного кадастру.

Так були відчужені шість тисяч квадратних метрів землі природно-заповідного фонду на загальну суму понад три мільйона гривень.

Суд обрав відносно підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Розмір застави складає понад 3 мільйони гривень.

Зазначимо, що ухвала слідчого судді не набрала законної сили.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.