Головний зміст

IMG 0400Сьогодні свій 65-річний ювілей святкує суддя Київського районного суду міста Одеси Ольга Калашнікова. Колектив суду зі щирою повагою та вдячністю привітав Ольгу Іванівну з ювілеєм та виходом у відставку.

 

 

 

Протягом усього нелегкого трудового шляху в галуззі права – від юрисконсульта Одеського механічного заводу, в який Ви прийшли  в 1981 році, до судді Київського районного суду міста Одеси - Ви завжди віддавали свої знання і здібності справі добра і справедливості, проявляючи блискучий організаторський талант, витримку і толерантність.

IMG 0356

У 1976 році Ольга Іванівна вступила на юридичний факультет Одеського державного університету ім. І.І. Мечнікова, який закінчила у 1981 році.

Трудовий шлях розпочала у 1974 році з роботи у Черкаському РБМУ-12.

У 1981 році працювала юрисконсультом Одеського механічного заводу, а з 1982 по 1986 – юрисконсультом житлово-експлуатаційного відділу Малиновського району м.Одеси. У 1986 році переведена на посаду старшого юрисконсульта, а з 1987 по 1990 рік працювала юрисконсультом заводу пакувальних виробів ім.Калініна.

IMG 0378

В квітні 1990 року обрана суддею Київського районного суду міста Одеси.

25 січня 2000 року Кваліфікаційною комісією суддів Одеської області призначена на посаду судді Київського районного суду міста Одеси безстроково.

Неоднарозово проходила навчання в Національній школі суддів України, брала участь в тренінгах, круглих столах та семінарах із підвищення кваліфікації.

12 червня 2019 року успішно пройшла кваліфоцінювання у Вищій кваліфікаційній комісії суддів України та підтвердила здатність здійснювати правосуддя.

IMG 0324

Щиро зичимо Вам, шановна Ольго Іванівно, чистих світанків, безхмарного неба, добра і щастя, родинного затишку й любові, щирої дружби, міцного здоров'я, радості та миру.

Ваша впевненість, обізнаність і порядність викликають захоплення та щиру повагу, є ознакою високого авторитету людини, судді, юриста й непересічної особистості. При цьому з Вами завжди залишаються невичерпна доброта і мудрість.