Головний зміст

photo 2022 08 19 14 03 57Сьогодні в Київському районному суді міста Одеси відбулася зустріч суддів та представників Міжнародного гуманітарного університету, в якій взяли участь голова Київського районного суду міста Одеси Сергій Чванкін, Олена Коваленко, Ірина Пучкова, Оксана Куриленко та Ян Бескровний. Міжнародний гуманітарний університет представляли ректор Костянтин Громовенко та декан факультету права та економіки Яна Тицька.

Приводом для заходу стало вдосконалення співпраці між судом та навчальною установою з метою створення належних умов для розвитку професійної підготовки фахових правників з урахуванням сучасної юридичної практики.

photo 2022 08 19 14 59 33

Костянтин Громовенко зазначив, що Міжнародний гуманітарний університет був заснований як недержавний вищий навчальний заклад з колективною формою власності 20 серпня 2002 року. Ректор детально розповів про структуру університету, напрямки підготовки студентів та стратегію його розвитку.

Голова суду Сергій Чванкін зазначив, що кількість студентів МГУ, які після завершення університету хочуть будувати свою професійну кар’єру в суді збільшується, і цей показник дуже надихає.

photo 2022 08 19 14 03 56

«Я вважаю, що стажування та проходження практики в суді буде студентів чудовою нагодою вдосконалити комунікативні вміння і допоможе закріпити на практиці правові знання, отримані в університеті», - додав голова суду.

Також судді розповіли про останні проекти, які були реалізовані на базі суду – «Електронний суд», «Кабінет медіації» та «Громадський центр правосуддя Одеської області». Сторони домовилися про співробітництво, підписавши Меморандум та окресливши основні напрямки спільної співпраці.