Головний зміст

dsa1 6bc97d6659 eb3fbff2963d30d27ccb2b9d9937d7e9"Відновлення пошкоджених приміщень судів є першочерговою задачею Державної судової адміністрації України", - відзначив очільник ДСА України під час робочих нарад у Дарницькому та Дніпровському районних судах м. Києва 20 вересня 2022 року.

 

 

 

Голова ДСА України ознайомився із ходом відновлювальних робіт, обговорив з колективами судів нагальні питання діяльності, визначив план першочергових заходів.

"Правосуддя воєнного часу значно змінилося, як і всі сфери суспільного життя. Судова влада зазнала, та власне, щодня зазнає втрат, на жаль, як людських так і матеріальних. Ми щоденно реагуємо та долаємо виклики сьогодення та шукаємо шляхи вирішень усіх завдань", - наголосив Олексій Сальніков.

"Сьогодні тривають першочергові заходи із підготовки приміщень судів до осінньо-зимового періоду, а особливо актуальними та швидкими такі роботи мають відбутися у пошкоджених внаслідок воєнних дій судах. Будівлі судів будуть відновлені частково коштом наших партнерів з розвитку, зокрема, і ми очікуємо на погодження проведення таких робіт одним з проектів Європейського Союзу", - додав Олексій Сальніков.