Головний зміст

dsa1 6bc97d6659 eb3fbff2963d30d27ccb2b9d9937d7e9ДСА України сформувала перелік об’єктів критичної інфраструктури сектору правосуддя. Робота з ідентифікації та категоризації об’єктів критичної інфраструктури у секторі правосуддя велася на виконання постанови Кабінету Міністрів України "Про деякі питання об’єктів критичної інфраструктури". 

 

 

Станом на тепер вже проведено ідентифікацію та категоризацію об’єктів критичної інфраструктури в секторі правосуддя відповідно до Методичних рекомендацій, які затверджені наказом Адміністрації Держспецзв’язку.

Разом з тим, у ДСА України звертають увагу, що затверджена, зазначеною постановою Методика категоризації об’єктів критичної інфраструктури не містить секторальних критеріїв для сектору правосуддя.

Відповідно, напрацьовані Державною судовою адміністрацією України секторальні критерії надіслано до Держспецзв’язку для погодження та подальшого внесення змін до Методики категоризації об’єктів критичної інфраструктури.

Щодо переліку об'єктів критичної інфрастуктури у системі судової влади, то він опрацьований та скерований до уповноваженого органу, яким є Держспецзв'язок і, який у подальшому визначатиме остаточну кількість об'єктів критичної інфрастуктури у судовій системі.