Головний зміст

171264Про це повідомив начальник облуправління кадрового забезпечення ГУ НП Андрій Зайченко. За словами правоохоронця, вона буде проходити в два етапи.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- 19 лютого одеських копів чекають тести, а з 29 лютого - співбесіди з членами атестаційних комісій, - підкреслив чиновник. - Тести стосуються знання законодавства, туди також включені завдання на кмітливість і логіку. Поліцейським необхідно знати закони про Нацполіцію, Конституцію і Антикорупційне законодавство.
 
Планується, що тести пройдуть 5 тис. одеських правоохоронців. Для проведення тестування вже підготували приміщення на 200 робочих місць. Зайченко повідомив, що в день можна протестувати 600 чоловік. Мінімальний прохідний бал - 25.
 
- Я не можу сказати, які питання будуть на тестах. Програма формує питання хаотично і автоматично. На співбесідах питання буде задавати комісія: вони можуть стосуватися посадових обов'язків правоохоронця, особистих амбіцій і рівня ерудиції. Тому ні списати, ні підробити результати не вийде, - заявив начальник облуправління. - Ті, хто не набере достатньо балів і провалить тести, будуть звільнені.
 
Комісії в свою чергу будуть складатися з 5-6 членів. У них увійдуть представники патрульної служби, Нацполіціі, Міністерства внутрішніх справ, а також депутати, журналісти та небайдужі одесити, які виявили бажання взяти участь в цьому заході.