Головний зміст

816x432У Вищому господарському суді України відбулося чергове засідання робочої групи з написання посібника для суддів з питань інтелектуальної власності.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
У заході взяли участь судді господарських судів України, що спеціалізуються на розгляді справ у спорах, пов'язаних із захистом прав на об'єкти інтелектуальної власності, а також експерт Програми комерційного права (CLDP) Міністерства торгівлі США Дмитро Скринька.
 
Як відзначають в ВГСУ, посібник повинен стати практичним довідником, який сприятиме формуванню єдиних підходів при судовому розгляді справ щодо захисту прав винахідників, художників і авторів, вдосконалення навичок і збагачення досвіду українських суддів з метою забезпечення справедливого і ефективного розгляду справ у сфері інтелектуальної власності.
 
Написання посібника відбувається в рамках Програми комерційного права (CLDP) Міністерства торгівлі США і є результатом тривалої і плідної співпраці, спрямованої на підвищення потенціалу судових органів України в розгляді справ з питань захисту прав інтелектуальної власності.