Головний зміст

IMG 1346 2Сьогодні судді Київського районного суду м. Одеси зустрілися з керівництвом Одеської міської прокуратури №1. Метою зустрічі стало обговорення проблемних питань, які виникають в рамках здійснення кримінального провадження під час взаємодії суду та прокуратури.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Одеську місцеву прокуратуру №1 представляли керівник прокуратури Костянтин Царелунга, заступники керівника прокуратури Олексій Горностаєв та Іван Пендей.
 
IMG 1343 1
 
Свої зауваження та пропозиції спочатку озвучили судді Київського районного суду м. Одеси, які спеціалізуються на розгляді кримінальних справ.
 
IMG 1349 1
 
Судді, в першу чергу, звернули увагу на необхідності належного оформлення обвинувального акту перед направленням його до суду.
 
IMG 1368 1
 
Також судді наголосили на необхідності сумлінного ставлення прокурорів до судового процесу, зокрема вчасно з’являтися в судове засідання.
 
IMG 1346 1
 
Судді зазначили, що через неявку прокурорів у судові засідання, порушуються строки розгляду кримінальних справ, що, в свою чергу, призводить до скарг від інших учасників процесу.
 
Вислухавши  пропозиції суддів, представники  прокуратури  висловили свої пропозиції  щодо покращення спільної роботи.  Прокурор  навів загальну статистику  по справам, які  направлені до суду та  запропонував  дієві способи покращення спільної роботи. 
 
Представники прокуратури вислухали пропозиції суддів та зазначили, що такі зустрічі є необхідними для того, щоб не тільки усунути недоліки в роботі, а налагодити плідну співпрацю та порозуміння заради блага громадян.