Головний зміст

IMG 1742 23 березня 2016 року Київський районний суд відвідали судові розпорядники з Одеської, Херсонської та Миколаївської областей, які проходять чергове підвищення кваліфікації в м.Одесі.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Зустрів гостей суддя Київського районного суду м. Одеси Геннадій Войтов, який розповів, що в суді діє єдина в Україні служба судових розпорядників, що має повноцінний штат - вісім судових розпорядників.
 
IMG 1729 1
 
В залі судових засідань №1 судові розпорядники Київського районного суду м. Одеси розповіли колегам про особливості роботи та складнощі, які найчастіше виникають під час слухання кримінальних справ.
 
IMG 1733 1
 
IMG 1782 1
 
Судовий розпорядник Євген Коршунов відповів на запитання гостей стосовно організації роботи служби судових розпорядників.
 
IMG 1742 1
 
Кожен з розпорядків приводить у належний стан залу судового засідання і запрошує до нього учасників цивільного процесу. Для створення умов, необхідних для розгляду справи, судові розпорядники виконують всі доручення головуючого та слідкують за додержанням порядку особами, присутніми у залі судового засідання.
 
IMG 1756 1
 
IMG 1758 1
 
Окремо Євген Коршунов описав процедуру ознайомлення підсудних з матеріалами кримінальної справи.
 
IMG 1763 1
 
IMG 1768 1
 
Після змістовного діалогу гостям показали приміщення Київського районного суду м.Одеси.