Головний зміст

IMG 2149 2Продовжуючи традицію проведення “Дня відкритих дверей», 10 березня 2016 року до Київського районного суду міста Одеси завітали учні одеської школи №86.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Спочатку учні оглянули відеоконференцзали, де їм розповіли, що для проведення дистанційного допиту в режимі відеоконференції під час судового засідання і забезпечення виконання вимог КПК України в суді було обладнано зали судових засідань системою відеоконференцзв'язку, яка побудована з використанням сучасних апаратних терміналів, що в свою чергу забезпечує надійну, безперебійну роботу суду.
 
IMG 2078 1
 
IMG 2144 1
 
Суддя Київського районного суду міста Одеси Павло Прохоров поцікавився в учнів стосовно вибору їх майбутньої професії та розповів про особливості професії судді.
 
IMG 2100 1
 
Суддя Київського районного суду міста Одеси Оксана Куриленко розповіла учням про нововведення у Київському районному суді міста Одеси, які мають забезпечити зручність та доступність для громадян, що відвідують суд.
 
IMG 2109 1
 
Консультант суду Ольга Карагіоз провела учням екскурсію по приміщенню суду, яка розпочалась з канцелярії суду, де присутні дізналися про реєстрацію та рух документів, що надходять до суду.
 
IMG 2114 1
 
IMG 2089 1
 
Учні ознайомилися з роботою кімнати прийому громадян, де трьома співробітниками суду приймаються та реєструються позовні заяви.
 
IMG 2097 1
 
IMG 2125 1
 
Також відвідали кримінальну, адміністративну та цивільну канцелярії, де їх було ознайомлено з особливостями роботи.
 
IMG 2139 1
 
Учні спостерігали за тим, як в інформаційному центрі суду громадянам надаються відповіді на їх запитання стосовно розгляду справ.
 
IMG 2154 1
 
IMG 2160 1
 
Голова Київського районного суду Сергій Чванкін розповів учням про особливості професіїї юриста та судді зокрема.
 
IMG 2228 1
 
IMG 2166 1
 
Наводячи приклади скоєння правопорушень та відповідальності за них, Сергій Чванкін підкреслив, що майбутнє України - це молодь, яка повинна дотримуватися та поважати закони України.
 
IMG 2198 1
 
IMG 2238 1
 
На завершення заходу Сергій Чванкін запросив учнів ще неодноразово відвідати Київський районний суд міста Одеси та зауважив, що подібні заходи необхідні для ознайомлення громадськості з судовою системою, яка є відкритою для громадян.