Головний зміст

Verkhovna Rada main session hall 1Верховна Рада України 16 лютого 2016 року. ухвалила Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо особливостей подання службовими особами декларацій про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру у 2016 році" з урахуванням пропозицій Президента України.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Законом у 2016 році запроваджується робота системи подання та оприлюднення декларацій відповідно до Закону України "Про запобігання корупції".
 
Згідно з врахованими пропозиціями Президента України вносяться зміни до Кодексу України про адміністративні правопорушення, Кримінального кодексу України, Закону України "Про запобігання корупції", якими запроваджується робота системи подання та оприлюднення відповідно до Закону України "Про запобігання корупції" декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.
 
Прийняття Закону забезпечить введення в дію нової системи електронного декларування, що дозволить якнайшвидше розпочати роботу системи декларування та перевірки активів для публічних службовців, що займають посади з найвищими корупційними ризиками.
 
Проект Закону зареєстровано за №3755.