Головний зміст

13444217 березня 2016 року кваліфікаційна палата Вищої кваліфікаційної комісії суддів України оголосила результати первинного кваліфікаційного оцінювання 8 суддів четвертої групи
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
За результатами оцінювання 5 суддів, які претендують на обрання безстроково, підтвердили можливість здійснювати правосуддя у відповідному суді, а саме:
 
•Бойченко Юлія Петрівна – суддя Запорізького окружного адміністративного суду;
•Величко Наталія Вікторівна – суддя господарського суду Донецької області;
•Дубровна Валентина Анатоліївна – суддя Херсонського окружного адміністративного суду;
•Коренев Андрій Олексійович – суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду;
•Кочанова Поліна Валеріївна – суддя Донецького окружного адміністративного суду.
 
Не підтвердив можливість здійснювати правосуддя Дзюба Олег Анатолійович – суддя господарського суду Харківської області. Комісія відсторонила його від здійснення правосуддя та направила до Національної школи суддів України для проходження перепідготовки, яка триватиме до 22 серпня 2016 року. При перепідготовці враховуватиметься спеціалізація та  інстанційність суду, а також результати первинного кваліфікаційного оцінювання Олега Дзюби. Після навчання на суддю очікує повторне оцінювання.
 
Стосовно судді Дніпропетровського окружного адміністративного суду Власенка Дениса Олександровича та судді Донецького окружного адміністративного суду Грищенка Євгена Ігоровича Комісія вирішила оголосити перерву в розгляді питання про визначення результатів первинного кваліфікаційного оцінювання через необхідність проведення додаткової перевірки даних суддівського досьє.