Головний зміст

 56weMobcgmMJ22 березня 2016 року у селищі міського типу Чорнобай, у власному приватному будинку було скоєно розбійний напад на суддю-секретаря судової палати у кримінальних справах апеляційного суду Черкаської області Наталію Охріменко. Про це повідомляє прес-центр судової влади України.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Відтак, близько 6.35 ранку вона помітила розбиту шибку і зателефонувала до Чорнобаївського відділу поліції ГУНП на гарячу телефонну лінію 102, повідомивши про проникнення невідомих до її будинку. Однак, на виклик правоохоронці не приїхали, що і дало змогу злочинцям нанести потерпілій судді численні тілесні ушкодження різної тяжкості і безперешкодно зникнути з місця події, забравши з собою її матеріальні цінності.
 
О 7.00 ранку суддя Охріменко вдруге зателефонувала на гарячу телефонну лінію 102 і повідомила вже про нанесення їй тілесних ушкоджень.
 
І лише о 7.20 до неї приїхав дільничний інспектор. Усі ці дзвінки зареєстровано у журналі викликів.
 
Наразі постраждала суддя з численними травмами голови та тулуба перебуває у Чорнобаївській центральній районній лікарні.
 
Як повідомив виконуючий обов'язки голови суду Віктор Єльцов, за фактом події відкрите кримінальне провадження за ст. 187 Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування.
 
За інформацією апеляційного суду Черкаської області.