Головний зміст

nabu logoРозпорядженням Директора Національного антикорупційного бюро України від 25 березня 2016 року № 350-р оголошено конкурс на заміщення вакантних посад у Національному антикорупційному бюро України начальника відділу по роботі з персоналом (посадовий оклад 33072 грн.) та заступника начальника відділу по роботі з персоналом (посадовий оклад 31418 грн.).
 
 
 
 
 
 
 
Порядок проведення відкритого конкурсу для призначення на посади Національного бюро визначено наказом Директора Національного антикорупційного бюро України від 23 квітня 2015 року № 3-н.
 
Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають документи, визначені порядком проведення відкритого конкурсу для призначення на посади у Національному бюро.
 
Документи для участі у конкурсі подаються шляхом надсилання до Національного бюро (03035, м. Київ, вул. Сурікова, 3, Національне антикорупційне бюро України, з позначенням на конверті "НАБУ" та посади, яку бажає зайняти особа, із зазначеного переліку) протягом 10 календарних днів з дня оприлюднення цього оголошення на офіційному веб-сайті Національного бюро (www.nabu.gov.ua).