Головний зміст

602Залишено в силі постанову Київського районного суду м.Одеси, якою задоволено позовні вимоги громадянки щодо оскарження дій старшого інспектора з ОД відділу оформлення матеріалів ДТП.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Так, в березні 2015 року позивач звернулась до суду з адміністративним позовом, в якому посилалася на те, що старший інспектор при оформленні ДТП не склав протокол про адмістративне правопорушення та не направив матеріали до суду.
 
Позивач зазначила, що 06.02.2015 року на вул.Ак.Воробйова сталося зіткнення автомобіля «ВАЗ 2102» з автомобілем під ії керуванням «Лексус». Внаслідок зіткнення автомобілі отримали пошкодження, а пасажирка похилого віку – тілесні ушкодження.
 
На підставі наявних матеріалів інспектром було прийнято рішення про заверншення розгляду матеріалів ДТП, у звязку із тим, що не вдалося встановити хто з водіїв порушив Правила дорожнього руху. Тому, протоколу про адміністративне правопорушення складено не було і матеріали до суду не направлялися.
 
Київський районний суд м.Одеси визнав протиправною бездіяльність старшого інспектора та зобов’язав його скласти адміністративний протокол відносно винної в ДТП особи з подальшим направленням матеріалів до суду. Апеляційна інстанція залишила постанову в силі.