Головний зміст

IMG 3137 2Голова Київського районного суду м. Одеси Сергій Чванкін та суддя цього ж суду Володимир Петренко відвали Норенко Євдокію Тимофіївну, 1930 року народження.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Євдокія Тимофіївна розповіла суддям свою історію: «Я народилась в багатодітній сім’ї , в якій виховувалось шестеро дітей, сім’я переживала скрутні часи, тому в дворічному віці мене віддали до дитячого будинку. В 1941 році вихованців дитячого будинку евакуювали до Ростова, а з Ростова в Ташкент. Я дуже сильно сумувала за Одесою, просила, щоб мені дозволили повернутись, навіть в знак протесту декілька днів не їла. Тоді директор інтернату відправила мене до Одеси.
 
IMG 3137 1
 
IMG 3153 1
 
Приїхавши в Одесу, я продала свої речі та розшукала маму, яка на той момент жила в с. Біляївка. Мати жила одна, оскільки батька розстріляли, а всі мої брати та сестри знаходились в різних дитячих будинках.
 
IMG 3145 1
 
IMG 3199 1
 
Після закінчення війни приїхала моя старша сестра, вона працювала радисткою в Сибірі. Я вступила до ремісничого училища, а ввечері сестра навчала мене працювати радистом.
 
IMG 3188 1
 
IMG 3178 1
 
В 18 років я влаштувалась на роботу на завод «КІНАП» токарем по металу. Однак я ніколи не залишала свою мрію стати радисткою.
 
IMG 3221 1
 
IMG 3237 1
 
Через декілька років моя мрія здійснилась, я влаштувалась на роботу в управління пароплавства на посаду радиста, де працювала до виходу на пенсію»
 
IMG 3212 1
 
IMG 3230 1
 
Завершивши історію свого життя, Євдокія Тимофіївна подякувала суддям за увагу і подарунки та зауважила, що дуже приємно усвідомлювати, коли в такий нелегкий час, є люди які небайдужі до людей похилого віку.