Головний зміст

main26Сьогодні відбулася спільна відеонарада, в якій взяли участь всі суди Одеської області задля обговорення подій, які мали місце 29 березня 2016 року у Малиновському суді м.Одеси та за його межами.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Починаючи своє звернення,голова Апеляційного суду Одеської області Григорій Колесніков привітав з успішним проходженням кваліфікаційного оцінювання суддів Віталія Барвенка (Комінтернівський районний суд Одеської області) та Віталія Івченка (Приморський районний суд м.Одеси).
 
Григорій Колесніков зазначив, що інформація, яка надходить з різних джерел ЗМІ, не дає змогу об’єктивно розібратися у події за участю судді Малиновського районного суду м.Одеси, але на сьогоднішній день є дві ключові тези: 
 
-суддю затримали на отриманні неправомірної вигоди в особливо великому розмірі;
- під час проведення слідчих дій, вказаний суддя, за даними представників НАБУ, застосував вогнепальну зброю проти співробітників бюро та втік від них.
 
Судова влада регіону не буде стояти осторонь суспільно важливих та резонансних випадків, які стосуються судової системи загалом та її окремих представників зокрема.
 
Україні зараз вкрай необхідний незалежний суд, якому повністю довіряють, в якому не беруть хабарі, та судді, здатні неупереджено приймати рішення та гідно відповідати за результат такого рішення, з бездоганною репутацією та добрим ім’ям.