Головний зміст

85 mainВосьмого квітня 2016 року о 10 годині в приміщенні Верховного Суду України (вул. П. Орлика, 8, м. Київ) відбудеться засідання Ради суддів України. Про це РСУ повідомила на офіційному сайті.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Серед орієнтовних питань порядку денного: про реагування правоохоронних органів на випадки протиправної поведінки стосовно суддів, про обговорення проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення окремих положень законодавства з питань судоустрою і статусу суддів" (від 04 березня 2016 року № 4180) та про результати діяльності перевірки діяльності Дніпровського районного суду міста Херсона,з яких доповідатиме Голова Ради суддів України Валентина Сімоненко. Також члени Ради суддів України планують прийняти рішення щодо визначення кількості суддів в окремих місцевих загальних судах та визначитися щодо методичного посібника "Застосування системи оцінювання роботи суду" та інших питань порядку денного.
 
Акредитація ЗМІ на засідання Ради суддів України обов'язкова до 17 години сьомого квітня 2016 року за телефонами: (044) 277-76-34, (044) 277-76-33