Головний зміст

sledstvie v policejskogo strelyal sin pervogo zampreda ulyanovskogo pravitelstvaКиївський районний суд м. Одеси взяв під варту чоловіка, який підозрюється у вчиненні опору працівникам поліції із застосуванням вогнепальної зброї.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
4 квітня 2016 року, близько п’ятої години ранку, двоє співробітників патрульної поліції виконували свої службові обов’язки по охороні громадського порядку. Знаходячись біля супермаркету «Таврія В», по вул.Варнеській 2, поліцейські помітили чоловіка з пістолетем за ременем брюк на спині.
 
Співробітники поліції підійшли до чоловіка та висунили вимогу дістати пістолет та покласти його на землю. Чоловік, який знаходився в стані алкогольного сп’яніння, дістав пістолет, зняв його із запобіжника та направив його в бік працівників патрульної поліції з погрозами розстріляти їх. На неодноразові вимоги припинити свої дії, чоловік не реагував. Тоді співробітник поліції, задля припинення протиправних дій підозрюваного, здійснив попереджувальний постріл в повітря, після якого чоловік почав тікати.
 
Під час спроби втекти і розуміючи, що один з поліцейських його наздоганяє, підозрюваний двічі вистрілив в бік працівника поліції, але не влучив.
 
Працівниками поліції було перекрито шляхи можливого відходу чоловіка та його було затримано.
 
Зазначимо, що чоловік раніше судимий за ряд особливо тяжких злочинів, вийшов на свободу за «законом Савченко» всього кілька тижнів тому.