Головний зміст

IMG 3739 2Сьогодні, 7 квітня 2016 року, Київський районний суд м.Одеси відвідали студенти Одеського коледжу комп’ютерних технологій.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Голова Київського суду м. Одеси Сергій Чванкін привітав учнів, зазначивши, що даний захід проводиться з метою ознайомлення громадськості зі структурою судової системи та заради донесення до студентів особливостей суддівської професії.
 
IMG 3725 1
 
Суддя Київського районного суду м. Одеси Оксана Куриленко розповіла про систему судоустрою в Україні, діяльність та роботу судів, а також категорії справ, які розглядаються судом першої інстанції.
 
IMG 3746 1
 
Студентам навели приклади найбільш резонансних справ за участю неповнолітніх, які розглядалися в Київському районному суді міста Одеси, а також покарання, які були призначені неповнолітнім особам за скоєння злочинів.
 
IMG 3726 1
 
Голова суду на прикладах пояснив студентам чим відрізняється крадіжка від грабежу та розбою, а також закликав їх бути обачними та обережними, адже останнім часом кількість цих злочинів значно зросла.
 
IMG 3739 1
 
Після зустрічі з суддями студенти оглянули приміщення суду, ознайомилися з роботою канцелярій , архіву та інформаційного центру.
 
IMG 3751 1
 
На завершення заходу студенти відвідали залу судового засідання, де слухалася кримінальна справа. Враховуючи те, що судові засідання є відкритими, окрім деяких категорій справ, студенти виявили бажання бути присутніми під час усього розгляду справи.