Головний зміст

171264В Одеському окружному адміністративному суді за станом на 5 квітня, зареєстровано рівно сто позовів від поліцейських, які не пройшли переатестацію.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
За інформацією суду, головною причиною, через яку не пройшли переатестацію поліцейські вимагають скасувати її результати і відновити їх на роботі, є «необґрунтований висновок атестаційної комісії». Іншими причинами, зазначеними в позовах, також є відсутність протоколів комісій, відсутність службових розслідувань перед звільненням, хто не пройшов переатестацію поліцейських, порушення порядку переатестації, включення в списки тих, хто підлягає переатестації тих, хто насправді, на думку позивачів, їй не підлягає.
 
Відзначимо, що, як повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції України в Одеській області, переатестація поліцейських, які раніше працювали в органах обласної міліції, завершується на цьому тижні. За попередніми даними, переатестацію не пройшли близько 80% керівного складу. Більш детальну інформацію про результати переатестації екс-міліціонерів, які хочуть працювати в поліції, в прес-службі обіцяють надати на цьому тижні.
 
Джерело: http://yaizakon.com.ua/