Головний зміст

15923Сьогодні, 14 квітня 2016 року представники прес-служби Київського районного суду м.Одеси відвідали засідання Вищої ради юстиції, а також поспілкувалися з начальником відділу взаємодії із засобами масової інформації ВРЮ Оксаною Лисенко.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Оксана Лисенко розповіла, що спостерігає за діяльністю прес-служби Київського районного суду м.Одеси та відзначила значний прогрес у цьому напрямку. Адже, під час її візиту до Київського районного суду м.Одеси три роки тому, прес-служби ще в суді не існувало.
 
Оксана Лисенко зазначила, що основною засадою роботи прес-секретаря є співпраця з засобами масової інформації на засадах партнерства, максимального сприяння представникам ЗМІ та створення для них комфортних умов для виконання редакційних завдань.  Прес-служба Вищої ради юстиції  співпрацює з журналістами з метою всебічного, повного і точного висвітлення діяльності ВРЮ. 
 
Прес-секретар ВРЮ надала свої рекомендації та поради задля досягнення максимальної  відкритості для громадськості та удосконалення  прозорості  роботи суду.