Головний зміст

566480 w 300Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман у понеділок, 18 квітня, представив колективу Міністерства соціальної політики України Міністра Андрія Реву.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
"Ми переживаємо достатньо складний час. Від вашої роботи, від якості системи соціального захисту, від формування соціальної політики залежить, як люди зможуть пережити ті виклики, які сьогодні є практично у кожній українській родині", - заявив Володимир Гройсман.
 
Глава Уряду зазначив, що неодмінною передумовою розвитку соціальної сфери є відродження національної економіки, що залишатиметься пріоритетом роботи нового Уряду. "Ми розуміємо, що тільки те, що ми можемо заробити, ми можемо інвестувати у якість життя кожного українського громадянина", - зауважив Прем'єр-міністр.
У цьому контексті особлива роль сьогодні покладена на Міністерство – "забезпечити турботу, забезпечити розуміння людей, забезпечити якісне обслуговування, мінімізувати будь-які черги, складності", - наголосив Володимир Гройсман.
 
"Треба допомогти тим, хто цієї допомоги потребує, і зробити це якісно і ненав'язливо, а з іншого боку, зробити все для того, щоб ця допомога була максимально ефективною", - підкреслив Прем'єр-міністр.
 
Володимир Гройсман зазначив, що перед Міністерством також стоять завдання проведення внутрішньої реформи Міністерства і реформ у соціальній політиці в цілому.
 
Прем'єр-міністр подякував попередньому Міністру соціальної політики України Павлу Розенку за роботу та повідомив, що він продовжить курувати Міністерство соціальної політики, а також Міністерство охорони здоров'я та питання культури.
 
Глава Уряду привітав з призначенням Міністра соціальної політики України Андрія Реву та побажав йому і колективу успіхів у спільній роботі. "Я покладаю величезні надії на ваш колектив. Переконаний у тому, що дуже швидко колектив буде сконцентрований на проведенні гарних починань, які були, і виконанні нових завдань, які стоять перед країною", – заявив Володимир Гройсман.