Головний зміст

121880Асоціація розвитку суддівського самоврядування України (АРССУ)  спільно з Асоціацією правників України (АПУ) та за підтримки міжнародних проектів допомоги Україні та сприяння Ради суддів України (РСУ) 18 квітня 2016 року провела Харківський регіональний судовий форум.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
У заході взяв участь секретар кваліфікаційної палати Комісії Станіслав Щотка, який розповів про актуальні проблеми в діяльності ВККСУ. Під час виступу та у відповідях на запитання учасників форуму Станіслав Щотка наголосив на основних моментах, на які звертає увагу Комісія у процесі первинного кваліфікаційного оцінювання суддів.
 
Метою проведення форуму є розвиток суддівського самоврядування та внутрішньої взаємодії між суддями, Вищою кваліфікаційною комісією суддів України, Вищою радою юстиції, адвокатами та працівниками органів юстиції, підвищення публічності судової влади, авторитету суддів та розвиток лідерства.
 
У форумі також взяли участь голова Ради суддів України Валентина Сімоненко, президент Асоціації розвитку суддівського самоврядування України Володимир Кравчук, член Вищої ради юстиції Алла Олійник, президент Асоціації правників України Денис Бугай, судді, адвокати, правозахисники.
 
Планується, що 16 травня 2016 року відбудеться Тернопільський регіональний судовий форум, а 27 червня 2016 року – Одеський регіональний судовий форум.