Головний зміст

114283Комітет з питань запобігання і протидії корупції визнав ряд законопроектів такими, що відповідають вимогам антикорупційного законодавства.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Зокрема, таким, що відповідає вимогам антикорупційного законодавства, Комітет визнав законопроект «Про внесення змін до Закону України «Про Національне антикорупційне бюро України» (щодо уточнення окремих положень)№4262. Також народні депутати вирішили рекомендувати Верховній Раді України за наслідками розгляду у першому читанні даний законопроект прийняти за основу та визначити доповідачем від Комітету при його розгляді на пленарному засіданні голову Комітету Соболєва Є.В.
 
Разом з тим, Комітет визнав таким, в якому не виявлено корупціогенних факторів, проект Закону «Про внесення змін до статті 15 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» щодо ліцензування оптової торгівлі пивом №4146.
 
Окрім того, члени Комітету доручили заступнику голови Комітету Чумаку В.В. вивчити і обґрунтувати ініціативу урегулювання питання щодо внесення проекту Закону «Про Дисциплінарний статут Національного антикорупційного бюро України» та доповісти на наступному засіданні Комітету.