Головний зміст

20141223105044 7d8aa1Міністерство юстиції запрошує молодих юристів взяти участь у наборі нових кадрів, які працюватимуть у 430 бюро правової допомоги. Нагадаємо, з 1 вересня бюро правової допомоги мають запрацювати по всій Україні в рамках розширення системи безоплатної правової допомоги населенню.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Про це під час прес-конференції повідомив Міністр юстиції Павло Петренко.
 
Аби подати заявку на участь у конкурсі претендентам необхідно заповнити відповідну заявку на сайті Мін’юсту або Координаційного центру з надання безоплатної правової допомоги за адресою www.legalaid-jobs.in.ua.
 
«На сайтах є відповідна форма заяви, де треба вказати свої персональні дані й інформацію про освіту та обрати 5 населених пунктів, де б ви хотіли працювати. Конкурс і подача заяв нами була продовжена до кінця травня, щоб якомога більше бажаючих могли взяти у ньому участь і щоб ми могли обрати найкращих», - зауважив Міністр юстиції.
 
Він також повідомив, що у процесі конкурсу буде проведено дистанційне навчання, тож навіть ті, хто не пройде конкурс, отримає, окрім досвіду, нові знання.
 
За його словами, робота в бюро буде не лише цікавою, а й добре оплачуватиметься. Розмір зарплат буде вищим, ніж на державній службі і становитиме від 3,5 до 4,5 тис. грн.