Головний зміст

e16947397a8c726f59Взято під варту чоловіків, яких підозрюють  у вчиненні незаконного  обшуку  житла  та  вимаганні  грошових коштів, з погрозою насилля над потерпілим, вчинене за попередньою змовою групою осіб. Таке  рішення ухвалив Київський районний суд м. Одеси.
 
 
 
 
 
 
 
 
За даними  слідства, 26.04.2016 р. двоє молодих чоловіків, одягнені у формений одяг, підійшли до потерпілої  та  представилися працівниками поліції, пред’явивши службове посвідчення, повідомили, що вона підозрюється в незаконному поводженні з наркотичними засобами  та запропонували проїхати  до Київського відділу поліції. Після чого підозрювані  направилися до квартири   потерпілої щоб  провести  обшук.
 
Під час проведення незаконного обшуку, підозрювані  дістали  з полиці тумби  порошкоподібну речовину, заявивши,  що це наркотичний засіб «Амфетамін».
Далі  зловмисники  стали вимагати від потерпілої грошові кошти в сумі 3000 долларів США, за не притягнення її до кримінальної відповідальності, однак  налякана жінка  пообіцяла  зібрати  до вечора 27.04.2016 р. суму   у  розмірі  1 500 долларів США. 
 
Задля того, щоб  потерпіла виконала  їх умови, підозрювані забрали у жінки паспорт та  змусили написати боргову розписку.
Налякана жінка звернулась з заявою до правоохоронних органів, після чого, підозрюваних затримали.