Головний зміст

 goJ7kWLsRI

Київським районним судом м. Одеси надано дозвіл на затримання підозрюваного у смертельній ДТП, з метою його приводу для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

 

 

 

 

22 березня 2016 року, близько другої години ночі,підозрюваний керував автомобілем «Volvo» у стані алкогольного сп’яніння. Водій відволікся від керування та виїхав за межі проїзної частини, де скоїв наїзд на стіну будівлі по вул. Миколаївська дорога та залізобетонну опору лінії електропередач.

В результаті зіткнення сталося падіння електричного кабелю та автомобіль загорівся. Водій встиг вийти з автомобіля, а пасажир, залишившись в салоні, отримав тілесні ушкодження, від яких настала смерть на місці пригоди. Безпосередньою причиною смерті став опіковий шок, адже потерпілий отримав прижиттєві опіки полум’ям III-IV ступеня.

Підозрюваний, з метою уникнення притягнення до кримінальної відповідальності, переховується від органів досудового розслідування, тому слідчий звернувся до суду із клопотанням про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.