Головний зміст

IMG 56886 травня 2016 року Київський районний суд міста Одеси відвідали учні 10 класу школи № 81 міста Одеси, які продовжили традицію проведення в Київському районному суді м. Одеси «Дня відкритих дверей.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Суддя Київського районного суду Павло Прохоров розповів про діяльність Київського районного суду міста Одеси, про особливості суддівської професії та найцікавіші справи зі своєї практики. Учні ж, в свою чергу, ставили питання про тривалість розгляду справ в суді та проведення відеоконференцій.
 
IMG 5672
 
Консультанти суду Ольга Карагіоз та Сергій Кізлов провели екскурсію по приміщенню суду, яка розпочалась з канцелярії суду, де присутні дізналися про реєстрацію та рух документів, що надходять до суду.
 
IMG 5675
 
Школярі ознайомилися з кабінетом прийому громадян, де трьома співробітниками суду приймаються та реєструються позовні заяви.
 
IMG 5677
 
Також відвідали кримінальну, адміністративну та цивільну канцелярії, де їх було ознайомлено з особливостями роботи.
 
IMG 5685
 
Учні спостерігали за тим, як в інформаційному центрі суду громадянам надаються відповіді на їх запитання стосовно розгляду справ.
 
IMG 5689
 
IMG 5696
 
На завершення заходу учні висловили щирі слова вдячності працівникам суду за зустріч та виявили бажання відвідати суд ще не один раз.