Головний зміст

набуОголошено  конкурс з формування складу Ради громадського контролю. Про це повідомили на офіційному сайті НАБУ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рада громадського контролю при Національному бюро формується у складі 15 осіб, відібраних за результатами конкурсу.
 
Конкурс з формування складу Ради громадського контролю проводиться шляхом рейтингового Інтернет-голосування громадян, які проживають на території України.
Кандидатури для участі в конкурсі з формування складу Ради громадського контролю подаються громадськими об’єднаннями, статутна діяльність яких пов’язана із запобіганням та протидією корупції (далі – громадські об’єднання).
 
Громадське об’єднання може подати для участі в конкурсі не більше трьох кандидатур.
 
Кандидатури, які подаються для участі в конкурсі, повинні відповідати вимогам, зазначеним у пункті 3 Положення про порядок формування Ради громадського контролю Національного антикорупційного бюро України (посилання)
Для участі у конкурсі з формування складу Ради громадського контролю у період з 10 по 19 травня 2016 року відповідним громадським об'єднанням необхідно надіслати на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. наступний перелік документів:
 
1) рішення керівного органу громадського об'єднання про висування кандидатур для участі в конкурсі;
2) копію статуту громадського об'єднання;
3) копію свідоцтва про реєстрацію громадського об'єднання;
4) заяву кандидата про участь у конкурсі з повідомленням про відсутність визначених Законом України "Про Національне антикорупційне бюро України" обмежень щодо входження до складу Ради громадського контролю;
5) копію документа, що посвідчує особу кандидата;
6) автобіографію кандидата, що містить: прізвище, ім'я та по батькові (за наявності), число, місяць, рік і місце народження, громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), членство у політичних партіях, у тому числі в минулому, відомості про наявність чи відсутність судимості;
7) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за рік, що передує року, в якому було оприлюднено оголошення про конкурс, заповнену кандидатом власноруч;
8) мотиваційний лист кандидата, в якому викладаються мотиви бути обраним до складу Ради громадського контролю;
9) відомості про контактний номер телефону та адресу електронної пошти кандидата;
10) письмову згоду на обробку персональних даних, а також на оприлюднення копій документів, зазначених у підпунктах 4, 6, 7, 8 цього пункту.
 
Відповідальність за достовірність поданих даних несуть громадська організація і кандидат.
 
Подані громадськими об'єднаннями документи (крім документів, зазначених у підпунктах 5, 9 і 10 цього пункту) розміщуються протягом доби після завершення терміну прийому документів на офіційному веб-сайті Національного антикорупційного бюро України, при цьому декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, розміщується з додержанням вимог, передбачених законодавством.
 
Якщо громадським об'єднанням не подано документи, передбачені підпунктами 1-10 цього пункту, запропоновані ним кандидатури до участі в конкурсі не допускаються і будь-які документи щодо них на офіційному веб-сайті Національного антикорупційного бюро України не розміщуються.
 
Рейтингове Інтернет-голосування за п’ятнадцять кандидатів до складу Ради громадського контролю відбудеться на офіційному веб-сайті Національного антикорупційного бюро 2 червня 2016  року з 09.00 години до 21.00 години.
Результати рейтингового Інтернет-голосування будуть розміщені на офіційному веб-сайті Національного бюро 6 червня 2016 року.